Kokoukset ja tilaisuudet

Tilava ja valoisa ravintolasali sekä tasokas kabinetti/kokoustila toisessa kerroksessa tarjoavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Asiakaspaikkoja on yhteensä 132, joista kabinetissa 40. Käytettävissä on myös 12-paikkainen parvi ravintolasalin toisella laidalla.

Lisäarvoa koulutuksiin

Kabinetti soveltuu hyvin myös erilaisten kou­lu­tus­ti­lai­suuk­sien järjestämiseen. Tilassa on käytettävissä dataprojektori, kannettava tietokone, WiFi sekä fläppitaulu - ja tarjoilut hoituvat toiveittesi mukaisesti. Miksi järjestäisit tilaisuutesi ketjuhotellin kokousbunkkerissa kun voit tehdä sen inspiroivassa ympäristössä kirjaimellisesti meren yllä!

Tyky-päivä Kris­tii­nan­kau­pun­gis­sa

Työhyvinvointia edistävien ja työyhteisön me-henkeä vahvistavien aktiviteettipäivien järjestämisen tärkeys kasvaa työelämän muuttuessa yhä kovemmaksi. Kris­tii­nan­kau­pun­gis­ta löytyy Tyky/Tyhy-päivän viettoon paljon tekemistä ja kokemista. Ulkoilua upeissa maisemissa, liikuntaa, käden taitoja, taidetta, historiaa... Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa.

Perhejuhlat  ja -tilaisuudet

Jungmanin kabinetti tarjoaa tyylikkäät ja toimivat puitteet myös perhejuhlille ja -tilaisuuksille, kuten syntymäpäiville, valmistujaisille, häille tai muis­to­ti­lai­suuk­sil­le.

Pyydä tarjous!