Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jungman
Restaurant Café Bar

Merikatu 8
64100 Kristiinankaupunki

Puh. 0400 234389
S-posti:
jungman "at" jungman.fi

Avoinna

Ma-Pe  11 - 14

Helatorstaina suljettu

Muina aikoina tilauksesta

Lounas

Noutopöytä ma - pe
klo 11 -15

10,00 €

À la Carte & Pizza

Talvitauolla

 

 

 

 

 

 

 

Kristiinankaupunki on Suomen ainoa kansainväliseen pikkukaupunkien Cittaslow-verkostoon kuuluva kaupunki. Myös me Jungmanissa noudatamme Cittaslow:n Slow Food- ja hyvän elämän filosofiaa.

Kokoukset ja tilaisuudet

Tilava ja valoisa ravintolasali sekä tasokas kabinetti/kokoustila toisessa kerroksessa tarjoavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Asiakaspaikkoja yhteensä 132, joista kabinetissa 40. Käytettävissä on myös 12-paikkainen parvi ravintolasalin toisella laidalla. 

Lisäarvoa koulutuksiin

Kabinetti soveltuu hyvin myös erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on käytettävissä dataprojektori, kannettava tietokone, WiFi sekä fläppitaulu - ja tarjoilut hoituvat toiveittesi mukaisesti. Miksi järjestäisit tilaisuutesi ketjuhotellin kokousbunkkerissa kun voit tehdä sen inspiroivassa ympäristössä kirjaimellisesti meren yllä!

Tyky-päivä Kristiinankaupungissa

Työhyvinvointia edistävien ja työyhteisön me-henkeä vahvistavien aktiviteettipäivien järjestämisen tärkeys kasvaa työelämän muuttuessa yhä kovemmaksi. Kristiinankaupungista löytyy Tyky/Tyhy-päivän viettoon paljon tekemistä ja kokemista. Ulkoilua upeissa maisemissa, liikuntaa, käden taitoja, taidetta, historiaa... Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa.

Perhejuhlat  ja -tilaisuudet

Jungmanin kabinetti tarjoaa tyylikkäät ja toimivat puitteet myös perhejuhlille ja -tilaisuuksille, kuten syntymäpäiville, valmistujaisille tai muistotilaisuuksille.


Pyydä tarjous tai tee varaus: sähköpostilla, nettilomakkeella tai soita!

KabinettiKabinetti