Jungman%20kokoustila%20DSC_0406-me.jpg

Kokoukset ja tilaisuudet

Tilava ja valoisa ravintolasali sekä tasokas kabinetti/kokoustila toisessa kerroksessa tarjoavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Asiakaspaikkoja on yhteensä 132, joista kabinetissa 40. Käytettävissä on myös 12-paikkainen parvi ravintolasalin toisella laidalla. 


Lisäarvoa koulutuksiin


Kabinetti soveltuu hyvin myös erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on käytettävissä dataprojektori, kannettava tietokone, WiFi sekä fläppitaulu - ja tarjoilut hoituvat toiveittesi mukaisesti. Miksi järjestäisit tilaisuutesi ketjuhotellin kokousbunkkerissa kun voit tehdä sen inspiroivassa ympäristössä kirjaimellisesti meren yllä!


Tyky-päivä Kristiinankaupungissa


Työhyvinvointia edistävien ja työyhteisön me-henkeä vahvistavien aktiviteettipäivien järjestämisen tärkeys kasvaa työelämän muuttuessa yhä kovemmaksi. Kristiinankaupungista löytyy Tyky/Tyhy-päivän viettoon paljon tekemistä ja kokemista. Ulkoilua upeissa maisemissa, liikuntaa, käden taitoja, taidetta, historiaa... Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa.


Perhejuhlat  ja -tilaisuudet


Jungmanin kabinetti tarjoaa tyylikkäät ja toimivat puitteet myös perhejuhlille ja -tilaisuuksille, kuten syntymäpäiville, valmistujaisille tai muistotilaisuuksille.

Jungman

+358 40 0234389

jungman(at)jungman.fi


Aukioloajat

Huom! 

Pe14.8. klo 15 - la 15.8. suljettu yksityistilaisuuden vuoksi.  


Buffetlounas (11 €)

Ma - Pe klo 11 - 15

À la Carte

Pe klo 15 - 20.30

La klo 12 - 21.30

Tripadvisor_Logo_horizontal-lockup-stack_registered_RGB-01-me.png
Cittaslow%20logo-me.png

© Jungman Restaurant Café Bar. Kaikki oikeudet pidätetään.