Möten och tillställningar

Den ljusa och rymliga restaurangsalen samt vårt stiliga kabinett/mötesrum på andra våningen möjliggör ordnande av en lyckad tillställning. Vi har sammanlagt 132 kundplatser, varav 40 i kabinettet. Även balkongen med 12 kundplatser på restaurangsalens andra sida står till förfoganade.

Skolning med mervärde

Kabinettet lämpar sig bra även för ordnande av olika skolningstillfällen. Utrymmet är försedd med dataprojektor, bärbar dator, WiFi och fläpptavla - och serveringen ordnas enligt dina önskemål. Varför hålla skolning i kedjehotellets mötesbunker då den kan ordnas i en inspirerande miljö bokstavligen ovanför havet!

En Tyky-dag i Kristinestad

Aktivitetsdagar som främjar arbetsvälmående och stärker gemenskapet och vi-andan bland arbetskompisar blir dess viktigare ju hårdare blir arbetslivet. I Kristinestad kan du hitta massor av aktiviteter för en lyckad Tyky-dag: friluftsvandring och fina vyer både i stadskärnan och ute i naturen, motion, slöjd och pyssel, konst, historia...  Vi hjälper gärna till med planeringen av program.


Familjefester och -tillställningar


Jungmans stiliga kabinett kan bokas även för fa­mil­je­tills­täll­nin­gar, såsom födelsedagar, examensfester och minnesstunder.


Begär offert!